Supportersavond op 19 juli

Keizer Kamiel krijgt een plaats aan het Pierre Cornelisstadion.

Daags voor onze spelers de training hervatten, wordt er maandag 19 juli een supportersavond georganiseerd. Op het programma: een eerbetoon aan keizer Kamiel, de eerste training van onze Ladies en een supportersvergadering.

18u45 / Onthulling doek

Aan de voorzijde van het Pierre Cornelisstadion onthult de supportersfederatie Eendracht Maakt Macht om 18u45 haar grote doek als eerbetoon aan keizer Kamiel Sergant, die ons het mooiste clublied van België schonk en de grondlegger was voor het vrouwenvoetbal in Aalst. In aanwezigheid van het clubbestuur en de Eendracht Aalst Ladies.

19u30 / Eerste training Ladies

Op Zandberg worden de supporters uitgenodigd naar de eerste training van onze Ladies, die na de versoepelingen dit seizoen hopen op de steun van de achterban om de profclubs het vuur aan de schenen te blijven leggen in de Scooore Super League. Om 19u30 gaan ze van start.

20u00 / Supportersvergadering

In de kantine op Zandberg start omstreeks 20u00 een supportersvergadering, in aanwezigheid van het clubbestuur, coach Carl De Geyseleer en schepen van Sport Matthias De Ridder. Er zal een update gegeven worden over de actuele sportieve en extra-sportieve thema’s. Er kunnen vragen gesteld worden of je kan deze op voorhand bezorgen aan de supportersfederatie via [email protected].

Blijf zeker de huidige coronamaatregelen respecteren, door buiten afstand te houden of een mondmasker te dragen. In de kantine zijn de horecaregels van toepassing.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje