Supportersinfo KM Torhout

Supportersinfo KM Torhout Supportersinfo KM Torhout

Naar aanleiding van onze uitwedstrijd in Torhout zaterdagavond wil onze club er nog eens de aandacht op vestigen dat er geen Bengaals vuur of rookbommen mogen meegenomen worden in de stadions. Bij de seizoensopener in La Louvière werd de tartanpiste rond het veld beschadigd waardoor de kosten op SC Eendracht Aalst verhaald zullen worden. Onze club is voor sfeer maar het is ontoelaatbaar dat het moet opdraaien voor alle schade die berokkend wordt. Tevens is volgens art. 6 van de voetbalwet volgende van kracht en terug te vinden in het Reglement Inwendige Orde. (Artikels 1 t/m 14 zijn in alle stadions in Belgie hetzelfde)

Art 6. Het is de houders van een toegangsbewijs, of van een speciale toelating, die zich aanbieden tot de toegang van het stadion, alsook de aanwezige personen in het stadion, verboden binnen te brengen, te laten binnen brengen of in het bezit te zijn van de volgende voorwerpen:

  • alcohol, flessen, glazen, blikken, drugs of opwekkende middelen, e.a.
  • projectielen of explosieven in vaste, vloeibare of gasachtige toestand
  • ontvlambare producten of materialen, spuitbussen
  • pyrotechnische voorwerpen zoals Bengaals vuur,… 
  • om het even welk wapen of gevaarlijk, snijdend of kneuzend voorwerp dat als dusdanig zou kunnen worden gebruikt (stokken, kettingen, slag-, steek- of stootwapens, e.a.)
  • alles als middel om de orde te verstoren, de veiligheid van de menigte in gevaar te brengen en/of schade toe te brengen aan goederen en personen.

SC Eendracht Aalst rekent op de medewerking van haar supporters.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje