Supportersinfo voor vanavond / Bubbels tot 5

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

De supporters die zich registreerden voor de bekerwedstrijd van vanavond tegen JS Taminoise konden allemaal hun ticket afhalen door het extra aantal plaatsen. Iedereen kreeg via e-mail ook reeds de aangepaste richtlijnen die we hier nog eens op een rijtje zetten. Belangrijkste wijzigingen zijn de tijdslots per vak om het stadion binnen te komen en de bubbels tot 5 personen.

Aankomstuur en dranktickets

Kom tegen het opgegeven tijdslot naar het stadion. Het mondmasker is zoals bekend verplicht te dragen. Vooraan zal je opnieuw dranktickets kunnen aankopen voor in het stadion. Hierbij de tijdslots nog eens opgesomd:

  • vakken C, D, G en Eretribune: toegang tussen 19u45-20u00
  • vakken B en E: toegang tussen 20u00-20u15
  • vak A: toegang tussen 20u15-20u30

Toegang

Om het stadion binnen te komen zijn er 2 toegangen, afhankelijk van jouw tribune:

  • Tribune A, B of G: via de toegangspoort op de hoek van de Bredestraat en de Landbouwersstraat
  • Tribune C, D, E of de Eretribune: inkom via de hoofdingang (blauwe koepel)

Er wordt gevraagd om de handgel te gebruiken die ter beschikking staat aan de inkom. De physical distancing dient ten alle tijde gerespecteerd te worden binnen en buiten het stadion.

Zitplaatsen per bubbel

Dankzij de hulp van een aantal trouwe supporters konden we de beschikbare zitplaatsen herindelen zodat bubbels tot 5 personen kunnen samenzitten. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen bubbel. Er kan plaats genomen worden op de stoeltjes zonder een zwart teken. We vragen jullie om door te schuiven tot het einde van de rij.

In het stadion is er eenrichtingsverkeer van kracht. Er is een signalisatie aangebracht en de stewards helpen om alles in goede banen te leiden. Zoveel mogelijk op uw zitplaats blijven is de boodschap en deze enkel te verlaten om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

Drankgelegenheid

Onze kantines blijven gesloten. We kunnen vanavond rekenen op extra garçons, die voor de drankbediening zullen zorgen in de tribunes vanaf 30 minuten voor de wedstrijd tot 30 minuten na de wedstrijd. De dranktickets kunnen alleen aangekocht worden VOOR de wedstrijd vooraan het stadion.

Uitgang

De supporters in de benedentribune G kunnen langs dezelfde toegangspoort zich opnieuw naar buiten begeven. De supporters in de boventribunes A, B, C, D, E of de Eretribune kunnen aan de vakken C, D of E naar de uitgang.

COVID-19

We vragen iedereen die symptomen vertoont van COVID-19, of weet heeft dat hij of zij in de afgelopen twee weken in contact is gekomen met iemand die besmet is, om zich niet naar het stadion te begeven. Gelieve de club op de hoogte te brengen als je na de de wedstrijd symptomen van COVID-19 zou vertonen.

Oproep

Het volgen van de richtlijnen vorige zondag kreeg een positieve evaluatie! We willen samen met de supportersfederatie oproepen om deze lijn door te trekken zodat we het hele seizoen van voetbal kunnen genieten in het Pierre Cornelisstadion.

En nu op naar die volgende bekerronde in oktober met de teams uit 1B. Met de steun van de supporters moeten we vanavond voorbij de stevige derdeklasser JS Taminoise kunnen geraken.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje