Terugblik en fotospecial fandag

Terugblik en fotospecial fandag Terugblik en fotospecial fandag

Het werd vorige week een zonovergoten editie van de fandag van Eendracht Aalst. De trouwe achterban tekende present en dat deed de spelersgroep zichtbaar deugd. Onder begeleiding van de Onion Party Crew konden supporters hun eigen vlag of bandieri maken. Fandag peters Edwin Van Ankeren en Theodoro Zakkas kwamen geboeid luisteren en kijken naar het werk van de sfeergroep. Nadien vormde zich een lange rij voor de signeersessie van de A-kern en de peters. Een honderdvijftigtal foto- en signeerboekjes gingen de deur uit.

Onder begeleiding van de juiste tunes van dj’s Arnage & Duster stelde presentator Chris Van Bossuyt vervolgens de hele ploeg voor. Ook het vrouwenteam trad voor het eerst echt op de voorgrond. Divas Eendracht Aalst gaat voor de titel in eerste provinciale en hoopt de Eendracht supporters eens te mogen verwelkomen in hun thuisbasis, den Deysel in Denderhoutem.

Op de heilige grond van het Pierre Cornelisstadion gingen enkele tientallen supporters op de foto met Zwawi en de peters. Voor het stadion werden wedstrijdjes één-tegen-één gespeeld op het pannaveld. De Divas stonden duidelijk hun mannetje tegen de supporters. Ook Edwin Van Ankeren trad even in de arena. Onze jongens konden de fandag afsluiten met een zege tegen Sporting Hasselt.

Laurien Cillo en Filip Verbeiren wonnen het cabrioweekend van Garage Valckenier. In de fanshop werden de eerste bestellingen van de gloednieuwe truitjes genoteerd. De supporters hebben dit jaar ook een extra optie om een nummer of naam te laten drukken op hun shirt.

Herbeleef de fandag 2015 nog eens met onderstaande fotospecial. De volgende afspraak is aanstaande woensdag 26 augustus. Dan speelt Eendracht Aalst om 20u00 haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen RC Gent-Zeehaven. Supporters op post!

Foto’s: Yves Janssens, Kenneth Demaret, Karl Holvoet

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje