Zondag fandag / Programma

Zondag fandag / Programma Zondag fandag / Programma

Aanstaande zondag 16 augustus organiseert SC Eendracht Aalst haar jaarlijkse fandag in het Pierre Cornelisstadion. Een dag die volledig in het teken staat van onze trouwe achterban. Bekijk hieronder het volledige programma.

12u00 Start fandag

U hoeft niet te koken zondagmiddag, op het middaguur opent de Frietmobiel voor het stadion! De handbereide kaaskroketten, stoofvlees met streekbier, verse vol-au-vent, de boulet mobiel, saté en megastick zijn enkele van de specialiteiten.

We verwachten ook de peters van onze fandag. Dat zijn de gewezen publiekslievelingen Edwin Van Ankeren en Theo Zakkas, twee generaties Eendracht-spitsen. Zij zullen alle activiteiten van de fandag bijwonen.

12u30 Bandieri- en vlaggenworkshop

Sfeergroep OPC begeleidt de supporters, zowel jong als oud, om hun eigen bandieri of vlag te maken. Eigen ideeën of ontwerpen mogen aangebracht worden. De Onion Party Crew beschikt, naast de materialen, zelf ook over een resem ontwerpen en sjablonen. Elke supporter kan zijn afgewerkte bandieri of vlag daarna meenemen in de tribune. De clubfotografen brengen voor of tijdens de wedstrijd alles in beeld!

13u00 Foto- en signeersessie A-kern + peters

De club biedt de supporters een gratis foto- en signeerboekje aan. Deze zijn vanaf 12u00 te verkrijgen in de fanshop. Ook de nieuwe ploegposter wordt gelanceerd! De signeersessie is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe spelers! Neem gerust ook foto’s of selfies!

13u30 Ploegvoorstelling A-kern en Divas 

Op het podium voor het stadion zal de A-kern voorgesteld worden om 13u30! Alle spelers krijgen een vraag voorgeschoteld. Ook onze damesploeg Divas Eendracht Aalst verschijnt op het toneel!

14u00-14u30 Divas dagen supporters uit

Na de ploegvoorstelling dagen de Divas de supporters uit om het tegen hen op te nemen! Een wedstrijdje één-tegen-één op het pannaveld voor het stadion. En laten Edwin Van Ankeren en Theo Zakkas nog eens wat zien? Een “panna” levert extra punten op!

14u30 Fotomoment met Zwawi én de peters op de middenstip

Om half drie neemt onze welbekende mascotte Zwawi jullie mee naar de middenstip van het Pierre Cornelisstadion. Aan zijn zijde en die van onze peters Edwin & Theo kan je zelf een foto laten nemen of eentje laten maken door onze clubfotografen. Die verschijnen daags nadien op de Facebookpagina van de club.

15u00-15u30 Divas dagen supporters uit – tweede helft

Om drie uur wordt de wedstrijd tussen de Divas en de supporters op het pannaveld voortgezet. En in de tweede helft komt de fysiek vaak boven. Wie zal het halen? De Divas of de supporters?

16u00 Wedstrijd Eendracht Aalst – Sporting Hasselt

De fandag wordt afgesloten met een wedstrijd tegen het Sporting Hasselt van Stijn Stijnen. Zij komen uit in Derde klasse B. Enkel de hoofdtribune gaat open, de ticketprijs bedraagt 5 euro.

Doorlopend:

  • Dj’s Arnage & Duster, twee jonge Aalsterse talenten
  • Frietmobiel, Hamburgerkraam
  • Springkasteel voor de kleinsten
  • Drankbonnetjes aan 1,80 euro
  • Fandagactie in de fanshop (bestel voor 16u00 het nieuwe thuisshirt mét korting! Vorig shirt aan 25 euro, op is op!)
  • Promostand en wedstrijd Garage Valckenier
  • Op het secretariaat: info, bestelling en afhaling abonnementen

De spelersgroep hoopt op jullie massale aanwezigheid! Supporters op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje