Alle tickets voor Winkel Sport de deur uit

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

UPDATE! Alle 400 beschikbare tickets voor de bekerwedstrijd tegen Winkel Sport zijn gereserveerd. De niet-abonnees die er snel bij waren en een laatste gedeelte abonnees mogen zaterdagnamiddag nog een bevestiging verwachten. Wie zich registreerde via de website maar jammer genoeg geen plaats meer heeft, zal persoonlijk opgebeld worden en op de reservelijst komen. Met EA-TV voorzien we morgen een eerste livestream in eigen huis.

Na het overleg met de Stad Aalst woensdagmorgen gaf burgemeester D’Haese zonet groen licht om de bekertopper van aanstaande zondag tegen Winkel Sport (eerste nationale) te laten doorgaan met publiek. Er zullen voor deze eerste thuiswedstrijd 400 supporters toegelaten worden in het Pierre Cornelisstadion. Dat is ook het maximum dat uit de Nationale Veiligheidsraad kwam.

Club en stad hebben het circulatieplan doorgenomen om de wedstrijd in de meest veilige omstandigheden te laten plaatsvinden. Het dossier om de capaciteit verder uit te breiden werd eveneens onder loupe genomen en zal vrijdag worden ingediend bij de minister van Sport.

Net zoals bij de voorgaande wedstrijden dienen de Eendracht-supporters zich vooraf online te registreren via deze link. Abonnees krijgen voorrang tot en met zaterdagmiddag 12u (1 ticket per abonnee) maar wachten best ook niet te lang om een plaats te bemachtigen. Er wordt verwacht dat de vraag snel groter zal zijn dan het aanbod. Indien er zaterdagnamiddag nog tickets beschikbaar zijn, zullen de aanvragen van niet-abonnees chronologisch verwerkt worden.

Enkel de hoofdtribune zal geopend worden voor deze wedstrijd. De ticketprijs voor een zitplaats bedraagt 10 euro. De kinderen (-13j.) ontvangen een gratis ticket maar dienen zich eveneens tijdig te laten registreren. De aanwezige supporters zullen in de komende dagen via de clubkanalen geïnformeerd worden over de te volgen maatregelen voor de wedstrijd zondag.

Bezoekende supporters kunnen nog niet toegelaten worden in het Pierre Cornelisstadion. EA-TV zal wel opnieuw voor een livestream zorgen.

In de rand willen we nog vermelden dat voorzitter Patrick Le Juste en burgemeester Christoph D’Haese deze week nog rond de tafel zitten over het stadiondossier.

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje