Bestel jouw abonnement 2022-2023!

© Eendracht Aalst

Na de eerste training is ook de abonnementenverkoop voor het seizoen 2022-2023 uit de startblokken geschoten. Onze ploeg komt uit in de A-reeks die alvast een stuk interessanter oogt met heel wat Oost-Vlaamse derby’s tegen onder meer Lokeren-Temse, RFC Wetteren, Olsa Brakel, KSV Oudenaarde en promovendus Erpe Mere United. De ambitie blijft dezelfde: met de massale steun van onze twaalfde man de promotie naar eerste nationale afdwingen.

Er komen nog meer ouderwetse voetbalavonden. Na overleg met de supportersfederatie besliste de club om de thuiswedstrijden komend seizoen op zaterdagavond af te werken. Onze volledige competitiekalender is alvast te raadplegen op de website.

De competitie breidt uit van 16 naar 18 teams, maar de abonnementsprijs per wedstrijd daalt verder bij Den Iendracht. Bij de prijzen van de losse wedstrijdtickets is er een lichte (inflatiegebonden) prijsstijging. Het wordt dus steeds voordeliger om voor een seizoenskaart te opteren. Bij de aankoop ervan kan je bijvoorbeeld in de staantribune en zittribunes A/E/G omgerekend 5 wedstrijden gratis bijwonen.

Ontdek hieronder alle abonnementsinfo:

TRIBUNE VOLW. -17 -13
Staantribune K € 154 € 77 € 0
Zittribune A/E/G € 219 € 110 € 0
Zittribune B/C/D € 369 € 369 nvt
Skyboxen € 775 € 775 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw abonnement 2022-2023 eenvoudig te bestellen via onze ticketshop.

Combi-abonnement

Als extra optie bij jouw seizoenskaart kan je een abonnement mét korting verkrijgen voor alle wedstrijden van onze jeugdploegen en/of onze Ladies in de Scooore Super League.

  • Je kan een jeugdabonnement verkrijgen voor 20 EUR (i.p.v. 40 EUR). Stuur daarvoor een e-mail aan onze jeugdwerking via [email protected], met een aankoopbewijs van je abonnement bij het eerste elftal.
  • Om alle thuiswedstrijden van onze Ladies in de Scooore Super League (competitie + play-offs) te kunnen bijwonen voor 30 EUR (i.p.v. 60 EUR), kan je eenzelfde e-mail sturen aan [email protected]. De losse ticketprijs bij onze Ladies bedraagt 8 EUR.

Eendracht maakt macht

Geniet hieronder nog eens mee van de unieke sfeer in het Pierre Cornelisstadion. Met onze supporters willen we deze beleving komend seizoen nog veel vaker gaan herhalen.

Iendracht veroit!!!

>>> Bestel je abonnement 2022-2023 nu via onze TICKETSHOP

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje