De tickets en buffetformule voor zondag

Onze door blessures geteisterde ploeg ging in de tweede helft op Zelzate op zoek naar de overwinning maar bleef opnieuw op een gelijkspel steken. Komend weekend staat er weer zondagvoetbal op het programma. Voor de komst van Zulte Waregem wordt er ‘s middags een buffetformule aangeboden door In-Style Catering.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd zondag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS ZULTE WAREGEM

We heten ook de supporters van Jong Essevee van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

FOOTLUNCH

Kom met familie, vrienden of zakenrelaties zondagmiddag genieten van een heerlijk buffet, verzorgd door In-Style Catering uit Wieze:

Aperitief (Cava)

⚽️

Uitgebreid koud en warm buffet

⚽️

Dessert

⚽️

Koffie/Thee

€ 65 (incl. btw/wedstrijdticket)

Inschrijven voor de buffetformule kan tot donderdagmiddag 23 februari via het reservatieformulier of [email protected]. Kinderen eten mee aan de helft van de prijs. We verwachten onze gasten om 12u00 voor het aperitief.

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje