Matchday Eendracht Aalst – Sporting Hasselt

© Eendracht Aalst

Vandaag komt Sporting Hasselt op bezoek. Onze ploeg heeft wat recht te zetten na het verlies bij Cappellen vorig weekend. Voor de bezoekers is er een combiregeling van kracht. Voor onze supporters in de tribunes K, A en G is er hierdoor een andere toegang tot het stadion.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor kinderen -13 jaar die gratis toegang hebben):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Toegang tribune K, A en G

De combiregeling voor de bezoekers brengt enkele praktische wijzigingen met zich mee voor onze supporters. De toegang tot vak K zal via de Heilig Hartlaan (garages) verlopen. Onze fans in vak G dienen plaats te nemen in vak F. De in- en uitgang tot vak A gebeurt via de toegang aan het secretariaat.

Bezoekers Sporting Hasselt

Onze club heet ook de supporters van Sporting Hasselt van harte welkom. Zij dienden hun ticket aan te schaffen via hun club, in combinatie met georganiseerd busvervoer. Het loket blijft op de wedstrijddag gesloten.

Geen toegang tot internet?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Supporters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje