Nog 5 finales! Bestel je ticket(s) voor zondag

Nog 5 finales te gaan. Na de knappe zeges bij Oudenaarde en Sparta Petegem ontvangen we zondag KSV Oostkamp. Bestel jouw e-ticket(s) via de link hieronder om onze ploeg verder aan de titel te helpen. Supporters massaal op post!!!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KSV OOSTKAMP

We heten ook de supporters uit Oostkamp van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat.

RESTEREND PROGRAMMA

Speeldag 30
E.Aalst – KSV Oostkamp
Jong Cercle – KVK Ninove
Speeldag 31
Olsa Brakel – E.Aalst
KVK Ninove – Dikkelvenne
Speeldag 32
E.Aalst – KVK Ninove
Speeldag 33
RC Harelbeke – E.Aalst
KVK Ninove – Sparta Petegem
Speeldag 34
E.Aalst – FC Gullegem
RFC Wetteren – KVK Ninove
1. E.Aalst 29-55 (+21)
2. KVK Ninove 29-52 (+12)
3. Dikkelvenne 30-49 (+17)
4. Merelbeke 29-48 (+21)
5. Jong Cercle 29-44 (+12)

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje