Online tickets voor zondag (gesloten loketten)

© Eendracht Aalst

De ticketverkoop voor de eerste thuiswedstrijd tegen Belisia Bilzen is uit de startblokken geschoten. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun wedstrijdticket voor zondag online bestellen. Het ticketsysteem blijft opengesteld tot de aanvang van de wedstrijd. Hierdoor kunnen de loketten gesloten blijven.

Tickets Eendracht-supporters: https://tickets.twelveticketing.eu/events/361877/info?distributionId=180131

Nieuwigheden zijn dat je zelf een plaats kan uitkiezen in het stadion en ook de gratis tickets voor kinderen onder 13 jaar zijn in het systeem opgenomen. Je kan jouw ticket met de QR-code afdrukken of downloaden op de smartphone.

Supporters die nog bijstand nodig hebben voor het bestellen van online tickets, kunnen hiervoor tijdens de overgangsperiode in de maand september terecht op het clubsecretariaat vanaf een uur voor de wedstrijd. De betaling is enkel mogelijk via bancontact.

Bezoekers

De supporters van Belisia Bilzen kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen:

https://tickets.twelveticketing.eu/events/361877/info?distributionId=180188

COVID-certificaat

Vanaf zondag zal er in het Pierre Cornelisstadion bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole ingevoerd worden, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. In de wachtrijen buiten de perimeter is een mondmasker verplicht. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden zonder mondmasker en zonder afstand te houden.

Zo hoeft er niet meer gespeeld te worden met beperkt publiek, kan onze staantribune opnieuw open en kunnen we weer genieten van de wedstrijd én een pint zoals vroeger. Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen. Op onze website kan je nog eens alle info in detail raadplegen via deze link.

Abonnementen

Het aantal abonnementen gaat opnieuw de hoogte in dit seizoen! Meer dan 500 abonnees (exclusief sponsors en jeugd) zullen onze ploeg elke wedstrijd vooruit stuwen in het Pierre Cornelisstadion.

Je kan nog steeds voor een abonnement opteren en jouw plaats uitkiezen via de volgende link:

https://tickets.twelveticketing.eu/events/361892/info?distributionId=180131

Ook de abonnees kunnen hun verkregen QR-code bij de ingang laten scannen op papier of op het scherm van hun smartphone. Abonnees die niet over een computer beschikken, kunnen hun abonnement op het clubsecretariaat laten afdrukken nu zaterdag 11 september tussen 10u tot 12u. (enkel voor abonnees die in de onmogelijkheid zijn om hun abonnement af te drukken of op een smartphone te tonen)

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje