Online tickets voor zondag (met COVID-certificaat)

© Eendracht Aalst

De tickets voor de thuiswedstrijd tegen SK Pepingen-Halle zijn vanaf nu beschikbaar. Ze kunnen online besteld worden tot de aftrap zondag om 15u00. Vergeet ook je Covid Safe Ticket niet.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone.

Bezoekers Pepingen-Halle

We heten ook de supporters van SK Pepingen-Halle van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot aan de aftrap (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. In de wachtrijen buiten de perimeter is een mondmasker verplicht. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden zonder mondmasker en zonder afstand te houden.

Zo hoeft er niet meer gespeeld te worden met beperkt publiek, kan onze staantribune opnieuw open en kunnen we weer genieten van de wedstrijd én een pint zoals vroeger. Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen. Op onze website kan je nog eens alle info hieromtrent in detail raadplegen via deze link.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje