Online tickets voor zondag (met COVID-certificaat)

© Eendracht Aalst

Als nieuwe leider (met het betere doelsaldo) gaan we naar de volgende thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen RC Hades Hasselt. Losse tickets zijn nu al online te bestellen tot de aftrap van de wedstrijd. Het persoonlijke Covid Safe Ticket is verplicht.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone. Supporters die nog bijstand zouden nodig hebben voor het bestellen van online tickets, kunnen voor deze laatste wedstrijd in de overgangsperiode nog terecht op het clubsecretariaat zondag vanaf 13u00. De betaling is enkel mogelijk via bancontact.

Bezoekers Hades

We heten ook de supporters van RC Hades Hasselt van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. In de wachtrijen buiten de perimeter is een mondmasker verplicht. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden zonder mondmasker en zonder afstand te houden.

Zo hoeft er niet meer gespeeld te worden met beperkt publiek, kan onze staantribune opnieuw open en kunnen we weer genieten van de wedstrijd én een pint zoals vroeger. Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen. Op deze website kan je nog eens alle info hieromtrent in detail raadplegen via deze link.

Abonnementen

Je kan nog steeds voor een abonnement opteren en jouw plaats uitkiezen via de volgende link:

Bestel jouw abonnement 2021-2022!

Ook de abonnees kunnen hun verkregen QR-code bij de ingang laten scannen op papier of op het scherm van hun smartphone.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje