Bestel jouw ticket voor de match van zondag!

© Eendracht Aalst

Geen twee zonder drie. Na de zeges tegen Cappellen en Sporting Hasselt gaan we zondag met jullie steun vol voor een nieuwe driepunter. De online ticketverkoop is opengesteld tot de aftrap om 15u00.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone.

Bezoekers Olympia Wijgmaal

We heten ook de supporters uit Wijgmaal van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 15u00 in combinatie met de coronapas (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00 voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden.

UPDATE: Het mondmasker is nu zowel buiten als binnen de perimeter, in alle tribunes en kantines, verplicht.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen.

Clubrestaurant

UPDATE: Het clubrestaurant opent na de wedstrijd als café, waar ook de horecaregels van toepassing zijn. Het mondkapje mag af wanneer je aan tafel zit. (het diner en de live band werden geannuleerd)

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje