Online ticketverkoop voor zondag

© Eendracht Aalst

Onze ploeg zal de trouwe steun van de supporters dubbel en dik kunnen gebruiken aanstaande zondag om de ontgoocheling uit Londerzeel van zich af te spelen tegen Cappellen. De online tickets zijn reeds beschikbaar en kunnen tot de aftrap om 14u30 besteld worden, in combinatie met de coronapas.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (eveneens voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone.

Bezoekers Cappellen FC

We heten ook de supporters uit Kapellen van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 14u30 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 13u30 voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. In de wachtrijen buiten de perimeter is een mondmasker verplicht. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden zonder mondmasker en zonder afstand te houden.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen. Op onze website kan je nog eens alle info hieromtrent in detail raadplegen via deze link.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje