Online ticketverkoop voor zondag!

© Eendracht Aalst

De voorverkoop van vrijdagavond wordt gewijzigd naar een online ticketverkoop die nu ingaat voor de bekerwedstrijd tegen KWS Houthulst. Het is een eerste test voor een nieuw ticketsysteem van SC Eendracht Aalst.

Via deze link kunnen onze supporters hun kaarten bestellen voor de wedstrijd. Vervolgens kan je jouw ticket afdrukken of downloaden op de smartphone en meenemen zondag. Een steward zal jouw ticket scannen aan de ingang van het stadion.

Vrijdagavond zal het secretariaat geopend zijn van 19u tot 20u, enkel voor supporters bij wie het niet lukt om online te bestellen. Ook zondag is dit mogelijk vanaf 15u tot zolang de ticketvoorraad strekt. Voor kinderen onder 13 jaar kan je zondag eveneens op het clubsecretariaat terecht voor een gratis ticket.

Er kunnen 900 toeschouwers toegelaten worden, volgens het laatst goedgekeurde CERM, dat door de Stad Aalst wordt herbekeken. De coronamaatregelen zullen in de aanloop naar de wedstrijd nog eens herhaald worden via de clubkanalen.

De bezoekende supporters van KWS Houthulst zullen door hun club geïnformeerd worden voor de ticketverkoop.

Tot en met morgen kan er nog ingeschreven worden voor de heropening van ons clubrestaurant. Je kan er zondag om 13u terecht voor een heerlijke spaghetti, tiramisu en koffie/thee voor de democratische prijs van 12 euro. Een tafeltje reserveren voor de footlunch kan via de webshop.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje