Praktische- en ticketinfo voor zondag!

Een duel om naar uit te kijken nu zondag in de Croky Cup: Eendracht Aalst tegen Mons. De winnaar neemt het in de volgende ronde thuis op tegen FCV Dender EH. Voor de bezoekende supporters is er een combiregeling van kracht. Alle praktische- en ticketinfo voor de Eendracht-supporters is hieronder terug te vinden.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

De poorten van vak K gaan voor het eerst dit seizoen open! De algemene inkomprijs van 10 euro blijft behouden. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS RAEC MONS

We heten ook de supporters uit Mons van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via hun club een wedstrijdticket bekomen voor de bezoekerstribune H, in combinatie met georganiseerd busvervoer.

PRAKTISCHE INFO

Er zijn voor deze wedstrijd een aantal gekende praktische wijzigingen voor onze supporters:

  • De in- en uitgang tot vak K zal via de Heilig Hartlaan (garages) verlopen
  • De toegang tot zittribune A verloopt via de trap aan het secretariaat
  • De clubparking achter het stadion zal voorbehouden worden voor de bezoekende supportersbussen

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 15u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Betaling bij voorkeur via bancontact.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje