Start registraties bekermatch 19/09

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

UPDATE! EXTRA PLAATSEN VOOR MORGEN!! Er zijn nog 250 extra plaatsen beschikbaar voor de bekerwedstrijd van morgen! Registratie is nog mogelijk tot middernacht via onderstaande link. Deze extra tickets zullen na bevestiging zaterdag in het stadion afgehaald kunnen worden tussen 10u en 12u. Er is daarnaast een positief advies van minister Weyts binnen om vanaf de competitiestart 900 fans toe te laten!

Onze club kreeg de toelating om reeds 400 supporters te ontvangen voor de bekerwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen JS Taminoise (aftrap om 20u30). Een garantie dat er zaterdag al meer publiek kan toegelaten worden is er nog niet want het uitbreidingsdossier dient nog het fiat te krijgen van de Vlaamse Overheid.

De extra maatregelen werden afgelopen zondag goed opgevolgd, waarvoor dank Iendrachters!

Onze supporters die de wedstrijd van zaterdag willen bijwonen, dienen zich vooraf online te registreren via deze link. Abonnees krijgen voorrang tot donderdagmiddag 12u (1 ticket per abonnee) maar wachten best niet te lang om een plaats te bemachtigen (er zijn meer abonnees dan beschikbare plaatsen). Indien er donderdagnamiddag nog tickets beschikbaar zijn, zullen de aanvragen van niet-abonnees chronologisch verwerkt worden.

Afhaling tickets / abonnementen

De tickets dienen nu vooraf aan de man gebracht te worden.

  • ABONNEES: vrijdagavond (19u-21u) wordt het afhaalmoment van de abonnementen georganiseerd in het stadion. Abonnees, die van het clubsecretariaat een bevestiging ontvangen voor de bekermatch, halen dan ook hun ticket af.
  • NIET-ABONNEES, wiens ticket bevestigd kan worden vanaf donderdag, kunnen dit zaterdagvoormiddag (10u-12u) afhalen.

De ticketprijs voor een zitplaats bedraagt 10 euro. De kinderen (-13j.) ontvangen een gratis ticket maar dienen zich eveneens tijdig te laten registreren.

Bezoekende supporters kunnen nog niet toegelaten worden in het Pierre Cornelisstadion.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje