Supportersinfo voor de bekerwedstrijd

Alle voorbereidingen zijn achter de rug om de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen met (beperkt) publiek en in veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. De club zorgde voor een circulatieplan en maatregelen die na overleg met de Stad van kracht zullen zijn. De supporters die er morgen bijzijn in het stadion kregen ze al persoonlijk toegestuurd. Wij maken hier nog eens een overzichtje.

Inkom- en dranktickets

Kom tijdig naar het stadion met mondmasker (verplicht te dragen). De inkom zal door de maatregelen meer tijd in beslag nemen dan gewoonlijk. Wie zich niet registreerde of op de reservelijst staat wordt gevraagd niet naar het stadion te komen. De supporters kregen in de bevestiging van hun reservatie een tribune toegewezen. Vanaf 15u00 zullen vooraan het stadion 2 stands opgesteld worden:

  • Ticket voor tribune A, B of G: wend jou tot de ticketstand aan de zijde van de Landbouwersstraat
  • Ticket voor tribune C, D, E of de Eretribune: wend jou tot de ticketstand nabij de hoofdingang (blauwe koepel).

Gelieve gepast geld (10 euro) te voorzien voor jouw inkomticket. Vlak naast de beide ticketstands worden ook de dranktickets verkocht voor in het stadion.

Toegang

Om het stadion binnen te komen zijn er 2 toegangen, afhankelijk van jouw tribune:

  • Tribune A, B of G: via de toegangspoort op de hoek van de Bredestraat en de Landbouwersstraat
  • Tribune C, D, E of de Eretribune: inkom via de hoofdingang (blauwe koepel)

Er wordt gevraagd om de handgel te gebruiken die ter beschikking staat aan de inkom. De physical distancing dient ten alle tijde gerespecteerd te worden.

Zitplaats

In het stadion is er eenrichtingsverkeer van kracht. Er is een signalisatie aangebracht en de stewards zullen helpen om alles in goede banen te leiden. Er kan plaats genomen worden op de stoeltjes zonder een zwart teken. We vragen jullie om door te schuiven tot het einde van de rij.

Zoveel mogelijk op uw zitplaats blijven is de boodschap en deze enkel te verlaten om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

Drankgelegenheid

Onze kantines blijven gesloten. Er zal wél drankbediening zijn in de tribunes door onze garçons vanaf 30 minuten voor de wedstrijd tot 30 minuten na de wedstrijd. De dranktickets kunnen aangekocht worden VOOR de match naast de beide ticketstands.

Uitgang

De supporters in de benedentribune G kunnen langs dezelfde toegangspoort zich opnieuw naar buiten begeven. De supporters in de boventribunes A, B, C, D, E of de Eretribune kunnen aan de vakken C, D of E naar de uitgang.

COVID-19

We vragen iedereen die symptomen vertoont van COVID-19, of weet heeft dat hij of zij in de afgelopen twee weken in contact is gekomen met iemand die besmet is, om zich niet naar het stadion te begeven. Gelieve de club op de hoogte te brengen als je na de de wedstrijd symptomen van COVID-19 zou vertonen.

Oproep

De club doet een oproep om de maatregelen strikt na te leven. Als de Eendracht-fans deze eerste test met verve doorstaan, zullen we snel meer supporters mogen verwelkomen in ons Pierre Cornelisstadion.

Vorig jaar werd SK Lierse Kempenzonen uit de beker geknikkerd. Die prestatie willen we graag nog eens herhalen tegen Winkel Sport! De winnaar van dit duel mag het in de volgende ronde thuis opnemen tegen JS Taminoise of KFC Herent.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje