Ticketinfo voor de start van de eindronde!

Zondag staat de eerste ronde van de play-offs geprogrammeerd. Eendracht dient zich bij de laatste 2 (van 4) licentiehouders te scharen om door te stoten naar de finale eindronde vanaf 22 mei. De club en supportersfederatie gaan voor een als vanouds goed gevuld én sfeervol Pierre Cornelisstadion om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Er zijn verlaagde ticketprijzen van toepassing! Jouw tickets bestellen kan tot de aftrap zondag via onderstaande link. Iendracht veroit!

EENDRACHT-SUPPORTERS

Abonnementen zijn niet geldig voor eindrondewedstrijden. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor kinderen -13 jaar die gratis toegang hebben):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Tribune K: 10 EUR
Tribune A-E-G: 15 EUR
Tribune B-C-D: 20 EUR
Skybox: 51 EUR

BEZOEKERS CAPPELLEN FC

We heten ook de supporters van Cappellen FC van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune (12 EUR) bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

We doen een warme oproep om jouw ticket(s) vooraf online te (laten) bestellen en zo een wachtrij te vermijden.

CATERINGINFO

In ons clubrestaurant kan je ‘s middags heerlijk stoofvlees met frieten (à volonté) komen eten voor 25 euro, inclusief 2 drankbonnen. Kinderen eten mee aan de helft van de prijs (+ 1 drankbon). Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdagavond 17u via het reservatieformulier of [email protected].

De abonnees die voor dit seizoen een zilveren of gouden voordeelpakket bestelden en hun eetbonnen nog niet gebruikt hebben, kunnen dit zondag nog doen.

WEDSTRIJDOVERZICHT RONDE 1 & 2

Zondag 8 mei:
Olsa Brakel – KFC Merelbeke
Eendracht Aalst(*) – Cappellen FC
Belisia Bilzen(*) – Lokeren-Temse(*)
KVV Zelzate – Lyra-Lierse(*)

Zondag 15 mei:
Eendracht Aalst/Cappellen FC – Belisia Bilzen/Lokeren-Temse
Olsa Brakel/KFC Merelbeke – KVV Zelzate/Lyra-Lierse

(*) = licentiehouders
Als er op 8 mei minder dan 2 licentiehouders winnen, spelen de verliezers van de wedstrijden tegen mekaar op 15 mei.

Tot zondag!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje