Ticketinfo Eendracht Aalst – Diegem Sport

© Eendracht Aalst

Den Iendracht kan zich zondag verzekeren van een eindrondeticket als het de punten kan thuishouden in de inhaalwedstrijd tegen Diegem Sport. Onze ploeg heeft dan voldoende punten verzameld voor een plaats in de top-4, die recht zal geven op deelname aan de nacompetitie. Kom onze ploeg mee aan de overwinning helpen!

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor kinderen -13 jaar die gratis toegang hebben):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

BEZOEKERS DIEGEM SPORT

We heten ook de supporters van Diegem Sport van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

EA-TV

Bekijk via deze link de wedstrijdbeelden en interviews van de zege tegen KFC Houtvenne. Carl De Geyseleer, Ibrahima Mbaye en Gilles Lentz kwamen het na afloop uitleggen voor de microfoon.

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje