Ticketinfo voor de afsluiter van 2021 zondag!

© Eendracht Aalst

Steviger leider worden in het tweede periodekampioenschap en dichterbij de kopploegen sluipen, dat is ook de doelstelling in de laatste opdracht van 2021 thuis tegen KSK Tongeren. Met de steun van onze twaalfde man moet dat lukken! Vergeet je Covid Safe Ticket en mondmasker niet.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Bezoekers KSK Tongeren

We heten ook de supporters van KSK Tongeren van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 15u00 in combinatie met de coronapas en het dragen van een mondmasker (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00 voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket+

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden.

Het mondmasker is nu zowel buiten als binnen de perimeter, in alle tribunes en kantines, verplicht.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen.

Clubrestaurant

Vandaag kan er nog ingeschreven worden voor het kerstmenu zondagmiddag.

Het clubrestaurant opent na de wedstrijd als café, waar ook de horecaregels van toepassing zijn. Het mondkapje mag af wanneer je aan tafel zit. 

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje