Ticketing Eendracht Aalst – Berchem Sport

© Eendracht Aalst

Het traditieduel tussen Eendracht Aalst en Berchem Sport van aanstaande zondag is eentje om naar uit te kijken. Onze ploeg wil de druk op Lyra-Lierse en Belisia hoog houden en moet daarvoor de punten thuishouden. Voor de bezoekers is er een combiregeling van kracht. Het Covid Safe Ticket blijft van toepassing.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Toegang vak K, A en G

De combiregeling voor de bezoekers brengt enkele praktische wijzigingen met zich mee voor onze supporters. De toegang tot vak K zal via de Heilig Hartlaan (garages) verlopen. Onze fans in vak G dienen plaats te nemen in vak F. De in- en uitgang tot vak A gebeurt via de toegang aan het secretariaat.

Bezoekers Berchem Sport

We heten ook de supporters van Berchem Sport van harte welkom. Zij dienen hun ticket aan te schaffen via hun club, in combinatie met georganiseerd busvervoer. Het loket blijft op de wedstrijddag gesloten.

Geen toegang tot internet?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket+

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje