Ticketinfo Eendracht Aalst – KVV Zelzate

Onze ploeg heeft in het nieuwe jaar meteen wat recht te zetten na de uitschuiver van vorige week. De tegenstander komende zondag is KVV Zelzate dat met 4-3 won van het nummer twee Oostkamp. De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS ZELZATE

We heten ook de supporters van KVV Zelzate van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat (geen bancontact beschikbaar zondag).

MINI-ABONNEMENTEN

Op vraag van onze supporters zijn er voor de terugronde mini-abonnementen beschikbaar. En er staan nog interessante thuiswedstrijden op het programma met onder meer de derby’s tegen Wetteren en Ninove, de topper tegen achtervolger Oostkamp en uiteraard de carnavalsmatch van 9 februari. Kom onze ploeg in de volgende 8 thuiswedstrijden aan de titel helpen aan een voordelig tarief!

TRIBUNE VOLW. -18 -14
Staantribune K € 75 € 38 € 0
Zittribune A/G € 109 € 56 € 0
Zittribune B/C/D € 188 € 188 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw mini-abonnement 2024 te bestellen via onze ticketshop.

ZONDAG PRAKTISCH

Om onze supporters nog een betere service te kunnen geven op wedstrijddagen, wordt er overgegaan naar een nieuw betaalsysteem. Tijdens deze overschakeling zal er uitzonderlijk geen bancontact beschikbaar zijn. Voor de wedstrijd tegen Zelzate kan er dus enkel cash betaald worden in het stadion.

Supporters op post om onze leidersplaats te handhaven!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje