Ticketinfo Eendracht Aalst – Voorde-Appelterre

De eerste periode en de herfsttitel hebben we al op zak, de komende maanden gaan we ‘aal tesaumen’ voor de oppergaai. Zondag ontvangen we de buren van Voorde-Appelterre. Daarnaast kan er ingeschreven worden voor de supportersformule ‘s middags in het clubrestaurant en zijn er mini-abonnementen beschikbaar voor de terugronde!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS VOORDE-APPELTERRE

We heten ook de supporters van KFC Voorde-Appelterre van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

MINI-ABONNEMENTEN

Op vraag van onze supporters zijn er voor de terugronde mini-abonnementen beschikbaar. En er staan nog interessante thuiswedstrijden op het programma met onder meer de derby’s tegen Voorde-Appelterre en Ninove, de topper tegen achtervolger Oostkamp en uiteraard de carnavalsmatch van 9 februari. Kom onze ploeg in de volgende 9 thuiswedstrijden aan de titel helpen aan een voordelig tarief!

TRIBUNE VOLW. -18 -14
Staantribune K € 75 € 38 € 0
Zittribune A/G € 109 € 56 € 0
Zittribune B/C/D € 188 € 188 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw mini-abonnement 2024 te bestellen via onze ticketshop.

SUPPORTERSFORMULE CLUBRESTAURANT

Het clubbestuur wil samen met de supporters het nieuwe jaar inzetten en opteert voor het eerste restaurant van 2024 voor een supportersmenu!

Drankje naar keuze

***

Spaghetti bolognaise

***

Dessert

Volw.: € 20
Kids tot 12j.: € 15

De deuren gaan open om 12u00. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 4 januari via de restaurantpagina of [email protected].

In 2024 willen we ‘Restaurant Eendracht’ opnieuw elke thuiswedstrijd openen. Voor deze eerste matchday staan onze supporters centraal!

Tot zondag Iendrachters!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje