Tickets voor de eerste bekeropdracht!

Terwijl we wachten op verlossend nieuws uit de bestuurskamer, bereidt onze ploeg zich voor op de eerste opdracht in de Croky Cup. De Luxemburgse derdenationaler RUS Gouvy is zoals verwacht onze tegenstander komende zondag om 16u00 in het Pierre Cornelisstadion. De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links. Kom onze smalle kern naar de volgende ronde helpen!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

De hoofdtribune zal geopend worden voor deze eerste bekeropdracht. Er is een algemene inkomprijs van 10 euro. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS GOUVY

We heten ook de supporters uit de provincie Luxemburg van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zondag om 16u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 15u00 met een beperkt aantal tickets. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje