Tickets voor de eerste bekerwedstrijd!

© Eendracht Aalst

We hebben er lang naar uitgekeken maar zondag om 16u00 is het zover: de eerste officiële wedstrijd met inzet. We starten in de tweede ronde van de Croky Cup met een thuiswedstrijd tegen derdenationaler SV Anzegem. Tickets zijn nu al te bekomen via de online ticketshop. Als onze ploeg zich niet laat verrassen, krijgen we in de volgende ronde opnieuw het bezoek van Mandel United.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Voor de eerste bekerronde worden de zittribunes A tot E opengesteld (inkom via de hoofdingang of langs het secretariaat). De algemene ticketprijs bedraagt 10 euro. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (trap secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS SV ANZEGEM

We heten ook de supporters van SV Anzegem van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de zittribune bestellen, eveneens tot zondag 16u00:

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 15u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje