Tickets voor de eerste eindrondematch!

De ticketverkoop is van start gegaan voor het eerste eindrondeduel van komende donderdag om 15u00 tegen RC Hades Hasselt. Hoewel de Limburgers, die vice-kampioen werden in de andere reeks, geen licentie aangevraagd hebben zullen er geen cadeautjes gegeven worden. Dat weten we nog van de thriller van vorig jaar tegen Cappellen. Onze ploeg heeft de massale steun nodig van zijn supporters en die zal er komen! De e-tickets zijn tot de aftrap beschikbaar via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

Net als vorig jaar zijn er verlaagde ticketprijzen voor de eindronde.

BEZOEKERS HADES

We heten ook de supporters uit Hasselt van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot donderdag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

<<< Bestel jouw supporterssjaal via de webshop >>>

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje