Tickets voor de laatste horde richting Westerlo!

© Eendracht Aalst

Eén wedstrijd is onze ploeg verwijderd van een mooie bekeraffiche in september tegen KVC Westerlo. Daarvoor moet er zondag in eigen huis nog gewonnen worden van derdenationaler Wezel Sport. Kom onze spelers naar de volgende ronde loodsen! Tickets zijn reeds beschikbaar via de online ticketshop.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Voor onze supporters worden de boventribunes A tot E opnieuw opengesteld (inkom via de hoofdingang of langs het secretariaat). De algemene ticketprijs bedraagt 10 euro. Via onderstaande link kunnen de tickets besteld worden. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS WEZEL SPORT

We heten ook de supporters van Wezel Sport van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 16u00. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 15u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje