Tickets voor de topper van zondag!

Na de inhaalwedstrijd op Merelbeke wacht ons zondag het bezoek van Dikkelvenne, dat met een lange ongeslagen reeks opgeklommen is naar de tweede stek. Het clubbestuur wil in de jacht op de titel het Pierre Cornelisstadion meer en meer laten vol stromen en zorgt voor verschillende acties: het 5-wedstrijdenpakket, gratis drankbonnen voor de bestaande abonnees, een lagere bierprijs en een familie actie bij de jeugdwerking. Lees er hieronder alles over!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS DIKKELVENNE

We heten ook de supporters van KSC Dikkelvenne van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat.

EXCLUSIEVE KORTINGEN!

De laatste 5 thuiswedstrijden zijn nu toegankelijker dan ooit! Bestel een 5-wedstrijdenpakket en betaal voor ALLE tribunes slechts €40:

Klik hier om dit 5-wedstrijdenpakket te bestellen

Cheers to our fans: geniet van verlaagde bierprijzen in onze kantines – slechts €2,50 per biertje op wedstrijddagen.

Als je een jaarabonnement hebt, ontvang je 5 gratis drankbonnen voor deze laatste thuiswedstrijden. Wie intekende op een mini-abonnement van 9 wedstrijden ontvangt 2 gratis drankbonnen.

Deze zullen kunnen afgehaald worden op het clubsecretariaat voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Dikkelvenne nu zondag. Kom tijdig langs om de wachtrij te beperken.

FAMILIE ACTIE VOOR ONZE JEUGDSPELERS

Komende zondag zijn alle tribunes gratis toegankelijk voor onze jeugdspelers, hun ouders én grootouders. De praktische info rond deze actie zal de Jeugdwerking verspreiden via het PSD-platform.

AAL TESAUMEN de tribunes vullen: Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje