Tickets voor de wedstrijd van zondag!

De verdiende zege tegen Jong Essevee vraagt om bevestiging in de volgende thuiswedstrijd van nu zondag om 15u00 tegen KM Torhout. De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd van zondag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KM TORHOUT

We heten ook de supporters uit Torhout van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje