Tickets voor Eendracht Aalst – Jong Cercle

Door de zege op Mandel United zijn we weer wat verder uitgelopen op onze achtervolgers. Er zijn nog 8 wedstrijden te gaan, te beginnen met het thuisduel van nu zondag tegen Jong Cercle. Bestel jouw e-ticket(s) via de link hieronder en help onze ploeg opnieuw een stapje dichterbij de titel!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS JONG CERCLE

We heten ook de supporters van Cercle Brugge van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje