Tickets voor Eendracht Aalst – KFC Merelbeke

Den Iendracht is eerste periodekampioen en ontvangt nu zaterdag KFC Merelbeke, dat op een gedeelde zevende plaats geklasseerd staat. Op hetzelfde elan doorgaan en de leidersplaats zo lang mogelijk blijven vasthouden is de doelstelling. De e-tickets kunnen tot de aftrap om 20u00 besteld worden via onderstaande links.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zaterdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KFC MERELBEKE

We heten ook de supporters uit Merelbeke van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zaterdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 19u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

VOORSTELLING VAN ONZE JEUGDSPELERS

Neem tijdig jullie plaatsen in want naar jaarlijkse gewoonte stellen wij onze jeugdploegen één voor één aan jullie voor. Van de allerkleinsten tot Jong Eendracht Aalst. Onze jeugdspelers betreden het veld vanaf 19u30!

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

728 × 90 Leaderboard 5
728 × 90 Leaderboard 4
728 × 90 Leaderboard 3
728 × 90 Leaderboard 2
728 × 90 Leaderboard 1
728 × 90 Leaderboard

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje