Tickets voor Eendracht Aalst – KVV Zelzate woensdag

© Eendracht Aalst

De wedstrijden volgen mekaar in sneltempo op voor Den Iendracht. Enkele dagen na Westerlo staat er morgen in het Pierre Cornelisstadion om 20u00 een inhaalwedstrijd geprogrammeerd tegen KVV Zelzate. Het goede gevoel uit de beker nemen we mee naar de competitie om weer drie belangrijke punten te pakken. Jouw e-ticket(s) bestellen kan tot de aftrap via de volgende links.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor woensdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KVV ZELZATE

We heten ook de supporters uit Zelzate van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot woensdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, voor de wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 19u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

SEIZOENSKAART 2022-2023

Je kan uiteraard ook nog steeds opteren voor een abonnement om alle thuiswedstrijden dit seizoen aan een voordelige prijs bij te wonen:

TRIBUNE VOLW. -17 -13
Staantribune K € 141 € 71 € 0
Zittribune A/E/G € 206 € 106 € 0
Zittribune B/C/D € 356 € 356 nvt
Skyboxen € 756 € 756 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw abonnement 2022-2023 eenvoudig te bestellen via onze ticketshop.

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje