Tickets voor Eendracht Aalst – Mandel United!

© Eendracht Aalst

In de volgende bekerronde krijgen we een heruitgave van de halve finale van de eindronde tussen Eendracht Aalst en Mandel United. In een aangepaste vorm wordt verwacht want de financieel geplaagde fusieclub zou volgens de laatste berichten met een beloftenploeg naar Aalst afzakken. Wie er ook tussen de lijnen verschijnt, onze ploeg en supporters zijn gebrand op sportieve revanche. Tickets zijn beschikbaar via onze online ticketshop.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Voor onze supporters worden de boventribunes A tot E opnieuw opengesteld (inkom via de hoofdingang of langs het secretariaat). De algemene ticketprijs bedraagt 10 euro. Via onderstaande link kunnen de tickets besteld worden. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (trap secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS MANDEL UNITED

We heten ook de supporters van Mandel United welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 16u00:

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 15u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendrachters allen op post!!!

728 × 90 Leaderboard 5
728 × 90 Leaderboard 4
728 × 90 Leaderboard 3
728 × 90 Leaderboard 2
728 × 90 Leaderboard 1
728 × 90 Leaderboard

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje