Tickets voor Eendracht Aalst – Mandel United

© Eendracht Aalst

Na de inhaalwedstrijd bij Jong Essevee woensdag wacht ons zondag al een nieuwe opdracht in eigen huis tegen RFC Mandel United. De e-tickets zijn nu reeds beschikbaar via onderstaande links. Supporters allen op post!!!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS MANDEL UNITED

We heten ook de supporters van Mandel United van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

ABONNEMENTEN 2023-2024

Er kunnen uiteraard ook nog steeds voordelige seizoenskaarten besteld worden. Raadpleeg alle abonnementsinfo via deze link.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje