Tickets voor Eendracht Aalst – Sparta Petegem

Hebben jullie ook genoten van de grote opkomst en de geweldige sfeer vorige week? Zondag volgt al een nieuwe thuiswedstrijd tegen Sparta Petegem, de vice-kampioen van vorig seizoen. Stuw onze ploeg mee naar een volgende overwinning in een kolkend Pierre Cornelisstadion! De e-tickets zijn beschikbaar via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS SPARTA PETEGEM

We heten ook de supporters van Sparta Petegem van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

HEROPENING CLUBRESTAURANT – SPONSOREVENT

Vandaag donderdag is ook de laatste dag om in te schrijven voor de heropening van ons clubrestaurant. Meer info over het menu (inclusief buffet) en reservaties via onze restaurantpagina.

Tegelijk wordt een eerste sponsorevent georganiseerd voor alle geïnteresseerde en potentiële partners. In een boeiende presentatie kan je alle sponsormogelijkheden ontdekken. Meer info over dit event kan je terugvinden op de website.

Allen zondag naar het Pierre Cornelisstadion. Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje