Tickets voor onze eerste match als fiere leider!

De tickets voor het duel tussen ex-eersteklassers Eendracht Aalst en Racing Harelbeke zijn beschikbaar! In een sfeervol Pierre Cornelisstadion kunnen we zondag onze leidersplaats vasthouden. Vermijd de wachtrij voor de wedstrijd en bestel jouw e-ticket(s) reeds via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KRC HARELBEKE

We heten ook de supporters van Racing Harelbeke van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

100X GOLD SPONSORING

Gisteren is de 100X Gold sponsorcampagne afgetrapt. Tijdens deze 15-daagse kunnen geïnteresseerde en potentiële partners intekenen om Gold sponsor te worden van SC Eendracht Aalst en van verschillende VIP-voordelen genieten, zoals onder meer de extra visibiliteit van jouw logo. Meer info op de 100X Gold Sponsoring pagina of via [email protected]. Onze supporters delen deze sponsorcampagne alvast massaal, waarvoor dank! 🤍🖤

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje