Tickets voor Super Saturday op 10/12!

Super Saturday in tweede nationale komend weekend want de top-vier staat tegenover mekaar. Lokeren-Temse trekt naar Jonge Cercle, terwijl Den Iendracht het bezoek krijgt van revelatie Oostkamp. Het is tevens onze laatste thuiswedstrijd van 2022 die onze spelers uiteraard graag winnend willen afsluiten met de steun van onze supporters! De e-tickets zijn tot de aftrap beschikbaar via onderstaande links.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zaterdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KSV OOSTKAMP

We heten ook de supporters uit Oostkamp van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zaterdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 19u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

C’mon Iendraaaaaaaaaaacht!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje