Ticketverkoop voor de halve finale van start!

Nu donderdag 26 mei gaat onze ploeg vanaf 19u30 op zoek naar een overwinning tegen Mandel United én een finaleplaats in de eindronde! Het geloof is er bij spelers en supporters, die beiden alles uit de kast zullen halen om het Pierre Cornelisstadion nog eens op zijn grondvesten te doen daveren. De verlaagde ticketprijzen blijven van toepassing. Wees er snel bij want vak K zou wel eens te klein kunnen worden voor het legioen dat Den Iendracht vooruit wil stuwen!

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen >>> Kies eerst jouw tribune, klik op Doorgaan en selecteer daarna de leeftijdscategorie ‘Volwassenen’, ’14 tot 17 jaar’ of ‘Tot en met 13 jaar’:

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.
Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

Tribune K: 10 EUR
Tribune A-E-G: 15 EUR
Tribune B-C-D: 20 EUR
Skybox: 51 EUR

BEZOEKERS MANDEL UNITED

We heten ook de supporters van Mandel United van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune (12 EUR) bestellen, eveneens tot donderdag 19u30 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

De Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, kunnen zich donderdag wenden tot het loket bovenop de trap van het secretariaat waar nog een aantal tickets beschikbaar zullen zijn. Betaling alleen via bancontact.

Om een wachtrij te vermijden doen we wel een warme oproep om jouw ticket(s) vooraf online te (laten) bestellen. Dit kan tot de aftrap donderdag om 19u30.

NIEUWE FANARTIKELEN

Maak je klaar voor deze halve finale met de nieuwste supportersartikelen in onze fanshop! Er is de nieuwe Eendracht Aalst hoodie en de t-shirt ‘Eeuwig trouw’ (laatste stuks). De ‘Black & White’ t-shirts staan in promo! Je kan ook een pluche Zwawi bemachtigen en na de wedstrijd Zwawi bier (en bijpassend glas) mee naar huis nemen. Klik meteen door naar de webshop om een bestelling te plaatsen. Afhalen kan donderdag op de wedstrijddag.

Iendrachters, we laten het nog eens spoken in ons Pierre Cornelisstadion. C’mon Iendraaaaaaaaaaaaaaaaaacht!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje