Ticketverkoop voor de volgende eindrondewedstrijd!

Een thriller van formaat was de eerste eindrondewedstrijd maar we brachten ze tot een goed einde met de fanatieke steun van onze twaalfde man! Zondag is er de volgende opdracht tegen het Belisia Bilzen van Luc Nilis, met als inzet een halve finale tegen Mandel United uit eerste nationale. Om de oproep van de supportersfederatie voor een ‘VOL STADION’ te ondersteunen, zijn er opnieuw verlaagde ticketprijzen van toepassing! Jouw ticket bestellen kan tot de aftrap via onderstaande link. Come on Iendracht!

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen. Kies eerst jouw tribune, klik op Doorgaan en selecteer daarna de leeftijdscategorie ‘Volwassenen’ of ’13 tot 17 jaar’ (de tickets voor -13-jarigen kunnen zondag aan het loket bovenop de trap van het secretariaat afgehaald worden):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

Tribune K: 10 EUR
Tribune A-E-G: 15 EUR
Tribune B-C-D: 20 EUR
Skybox: 51 EUR

BEZOEKERS BELISIA BILZEN

We heten ook de supporters van Belisia Bilzen van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune (12 EUR) bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

De Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, kunnen zich zondag wenden tot het loket bovenop de trap van het secretariaat waar nog een aantal tickets beschikbaar zullen zijn. Betaling alleen via bancontact.

Om een wachtrij te vermijden doen we wel een warme oproep om jouw ticket(s) vooraf online te (laten) bestellen. Dit kan tot zondag 15u00.

SUPPORTERSBARBECUE

Leef met familie en vrienden naar deze eindrondewedstrijd toe met de supportersbarbecue die de club organiseert zondagmiddag. Voor 20 euro kan je deelnemen, inclusief groentenbuffet, aardappel- en pastasalade, brood en sauzen. Kinderen eten mee aan de helft van de prijs. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdagavond 17u via het reservatieformulier of [email protected].

Voor de abonnees die voor dit seizoen een zilveren of gouden voordeelpakket bestelden is het de laatste kans om hun eetbonnen nog te gebruiken.

NIEUWE FANARTIKELEN

Maak je klaar voor de volgende eindrondewedstrijd(en) met de nieuwste supportersartikelen in onze fanshop! De nieuwe clubsjaal is reeds uitgeput maar opnieuw in bestelling. Maar er is ook de nieuwe Eendracht Aalst hoodie en de t-shirt ‘Eeuwig trouw’ (laatste stuks!). Je kan een pluche Zwawi bemachtigen en na de wedstrijd Zwawi bier (en bijpassend glas) mee naar huis nemen. Klik meteen door naar de webshop om een bestelling te plaatsen. Afhalen kan zondag op de wedstrijddag.

Iendrachters massaal op post zondag!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje