Grote belangstelling voor E.Aalst – STVV

Grote belangstelling voor E.Aalst - STVV Grote belangstelling voor E.Aalst - STVV

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Het is een klassieker. Het is de topper van deze speeldag. En E.Aalst is er klaar
voor: zondag 2 september om 15u ontvangen we STVV. Nina Van De Vijver komt de aftrap geven, Belgacom TV zendt de match live uit en voor aanvang van de wedstrijd wordt de EA-jeugd aan het publiek voorgesteld.

De belangstelling
voor deze kaskraker is groot. Belgacom TV zendt de wedstrijd live uit, regionale TV-stations uit Oost-Vlaanderen en Limburg zullen aanwezig zijn -net als binnen- en buitenlandse geschreven pers-, en een vijftiental clubs sturen
zondag scouts naar het Pierre Cornelisstadion.

Vanaf 14u40 worden alle jeugdteams van E.Aalst op het terrein aan het publiek voorgesteld, waarna we een bijzondere gaste verwelkomen om de aftrap te geven: Nina Van De Vijver,
zaakvoerster van sponsor Glashandel De Smaele en de echtgenote van EA-kapitein Predrag Filipovic. Mevrouw Van De Vijver is de meter van de Aalsterse jeugdwerking.

Bijzondere omstandigheden voor een bijzondere wedstrijd. Het
team van coach Bart Van Renterghem rekent dan ook op de massale en vurige steun van de supporters. Laat ons allemaal samen STVV een gastvrij maar warm onthaal bezorgen.

Afgelopen woensdag bouwden supporters en spelers samen
alvast een klein feestje na de overwinning tegen Roeselare. De boodschap voor al wie op bezoek komt in het Pierre Cornelisstadion is duidelijk: We are Iendracht Oilsjt!

{gallery}foto/2012-2013/varia/2012-08-29-sfeerbeelden-ea-roeselare{/gallery}

Foto’s: Davy De Coninck

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje