Hilde Van Malderen komt boek voorstellen

Hilde Van Malderen komt boek voorstellen Hilde Van Malderen komt boek voorstellen

Aanstaande donderdag 6 november is voetbaljournaliste Hilde Van Malderen gastspreker op een event georganiseerd door onze vrouwelijke supportersclub EllA en Business Circle Eendracht Aalst. Hilde zal er komen praten over ‘leven en werken als vrouw in de voetbalwereld’. Tevens zal ze ook haar boek ‘Speelgoed’ voorstellen en signeren. Daarin geeft ze haar blik op het door testosteron geregeerde topvoetbal, geïllustreerd met talrijke anekdotes die elke voetballiefhebber zullen verbazen. Zo leerde ze dat het Belgisch topvoetbal beheerst wordt door drie driften: lust, geld en ego.

De aandachtige voetbalkijkers hebben Hilde ongetwijfeld leren kennen als lijninterviewer van Sporting Telenet, nu doet ze hetzelfde voor Champions Leaguewedstrijden bij VTM/2BE. Bovendien heeft Hilde een affiniteit met Aalst waar ze geboren werd. Haar broer is trouwens één van onze fanatieke supporters in vak K.

De deuren van het Pierre Cornelisstadion gaan open vanaf 19u, de lezing start om 19u30. Achteraf kan er nog nagepraat worden. De bar is de hele avond geopend. Sponsors, supporters,… iedereen is welkom. Er worden ook wat bekende (ex-)voetballers verwacht zoals Leo Van der Elst. De toegang is gratis, inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje