Kandidates Miss België geven de aftrap

Kandidates Miss België geven de aftrap Kandidates Miss België geven de aftrap

Met Stephanie Geldhof(19) en Stefanie Beerens(24) geven woensdagavond twee Miss België-kandidates uit onze streek de aftrap van de midweekwedstrijd tegen Olsa Brakel.

Stephanie Geldhof, geboren te Aalst en woonachtig in Bambrugge, werd eind september verkozen tot Miss Oost-Vlaanderen. Ze heeft net haar opleiding esthetiek en schoonheidzorg afgerond aan de Aalsterse Dames van Maria. Stephanie werd als verrassing door haar moeder ingeschreven. “Dit is een droom die uitkomt. Al als jong meisje keek ik enorm op naar dergelijke verkiezingen, maar het lef om me zelf in te schrijven ontbrak.” (Stemmen voor Stephanie Geldhof kan door een sms te sturen naar 6665 met “MB 16”)

Stefanie Beerens, afkomstig uit Zottegem, kreeg een wilcard in de verkiezing van Miss Oost-Vlaanderen. Ze is zaalverantwoordelijke in het hoog aangeschreven restaurant C-Jules in Zottegem. Met haar 1,79m is Stefanie de grootste finaliste. Haar mama baat frituur Kathy & Resy uit in Denderhoutem. Het is ook voor haar de eerste keer dat ze aan een miss-verkiezing deelneemt. “En met mijn 24 meteen ook de laatste kans om Miss België te worden.” (Stemmen voor Stefanie Beerens kan door een sms te sturen naar 6665 met “MB 30”)

Stephanie & Stefanie doen op 9 januari in De Panne een gooi naar het felbegeerde kroontje. Wij wensen hen nu al veel succes toe!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje