Laatste voorraad boeken / Tip voor Vaderdag

Laatste voorraad boeken / Tip voor Vaderdag Laatste voorraad boeken / Tip voor Vaderdag

Het jubileumboek ‘Iendracht Veroit!‘ is een regelrecht succes geworden. Van de 1200 exemplaren zijn er nog minder dan 100 boeken beschikbaar. Met Vaderdag van 14 juni in aantocht kan dit nog een goede tip
betekenen voor supporters, Aalstenaars en voetballiefhebbers in het algemeen. Wat zich heeft afgespeeld in de 100-jarige geschiedenis van onze traditieclub is ongezien.

Het stijlvolle naslagwerk, uitgegeven door
Borgerhoff & Lamberigts, is de langverwachte opvolger van ‘De Vloek van Blavier’ (uitgegeven in 1991), telt 256 pagina’s, bevat portretten van de grootste spelers, net als interviews met andere clubiconen, medewerkers,
supporters en tal van anekdotes. Daarnaast werd er ook veel ruimte gereserveerd voor het mooiste beeldmateriaal van 1919 tot nu.

De prijs van het jubileumboek bedraagt 35 euro. Voor Vaderdag voorzien we
een gratis levering aan huis binnen Groot-Aalst. Je kan jouw boek (na afspraak via 0474 432 100) ook afhalen op het clubsecretariaat of, mits een extra verzendkost van 7 euro, laten opsturen.

Een
jubileumboek bestellen?

  • Schrijf het bedrag over naar BE21 3631 5949 3403 met “Jubileumboek”, jouw naam en adresgegevens in de mededeling.
  • Stuur ons ook een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de bevestiging van jouw bestelling.

Aan alle papa’s alvast een hele fijne Vaderdag toegewenst!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje