Lenny en Steff voorbij halfweg voor de Jeugd

Onze ultrawandelaars en supporters Lenny Bassleer en Steff Van Boven zijn voorbij halfweg in hun tocht van Lausanne naar Rome. Er staan intussen meer dan 800 kilometers (en 9250 hoogtemeters) op hun teller ten voordele van de jeugdwerking van Eendracht Aalst. Je kan hun fantastisch initiatief nog steeds steunen. Lees er hieronder alles over.

Loodzware omstandigheden

Na het vertrek op 1 juli in Lausanne hebben Lenny en Steff intussen, en na heel wat pittige wandeldagen, Toscane bereikt. Jammer genoeg gaat de hitte zelfs niet in het Apennijnen gebergte liggen, wat betekent dat ze tussen drie en vier ‘s ochtends blijven opstaan en vertrekken. Italië kreunt onder de hitte want onze ultrawandelaars zien onderweg geen pelgrims meer voorlopig. Binnen een week hebben ze hun eerste en enige rustdag ingepland in Siena. Op 12 augustus willen ze aankomen aan het Olympisch stadion van Rome waar Den Iendracht in 1995 voor de Uefa Cup speelde.

Steun de actie!

Met deze uitdaging willen Lenny en Steff een bedrag inzamelen voor onze jeugdwerking. Er zijn nog Eendracht t-shirts beschikbaar voor wie een bijdrage doet vanaf 20 euro. Het rekeningnummer om de actie te steunen is BE25 1431 1097 5882. Vervolgens kan je een t-shirt reserveren via dit formulier.

De levering is eind augustus voorzien. Het was medesupporter Charlotte De Backer, aka Madam Kravat, die met haar Aalsters naaiatelier instond voor de aanmaak van deze t-shirts voor het goede doel (www.facebook.com/madamkravat).

Respect Lenny & Steff. Keep going guys!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje