Oog voor de jeugd tijdens Paasstage 2014

Oog voor de jeugd tijdens Paasstage 2014 Oog voor de jeugd tijdens Paasstage 2014

Eendracht Aalst en dan meerbepaald het jeugdbestuur heeft aandacht voor de degelijke opleiding en vorming van de voetballers van de toekomst. Zo is er de Paasstage op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 april op het jeugdopleidingscentrum Zandberg. De stage is ook meteen een leuke invulling voor de jongeren hun vakantie. En met de ervaring van de opleiders zijn er nogal wat voordelen die het verschil maken.

  • Duur van de sessies aangepast aan de leeftijd
  • Kleine groepen in functie van individuele benadering
  • Brede motorische vorming met accent op lichaams- en balbeheersing
  • Vele spelvormen 1:1 als basis voor techniekscholing
  • Pre-tactische scholing via kleine positiespelen
  • Fun door vele spel- en wedstrijdvormen

De deelnemers worden opgesplitst volgens leeftijd. 

SPEELSCHOOL U6-U7 °2008-°2007

SPEELVOETBALSCHOOL U8-U9 °2006-°2005

VOETBALSCHOOL U10-U11 °2004-°2003

‘s Morgens is er een KEEPER-PROGRAMMA voorzien voor U9-U11 (°2005-°2003). In de namiddag sluiten zij aan bij de veldspelers. Voor de allerkleinsten van de speelschool werd in de voormiddag een indoorprogramma opgesteld. Er is busvervoer. De club beschikt op Zandberg over een kunstgrasveld bekroond met het Fifa 2 sterren certificaat. 

De prijs voor deze stage bedraagt 100 € voor externe spelers en 90 € voor EA-spelers. Voor een tweede kind van hetzelfde gezin is er een korting van 30 € op de normale deelnameprijs. 

Om 10u krijgen alle deelnemers een melkdrankje, ’s middags een warme maaltijd met dessert, tijdens de pauze om 14u30 water en om 16u een stuk fruit. Iedereen meldt zich de 1ste stagedag aan tussen 8u en 8u30 in de kantine op Zandberg. 

En dan nog dit: bij het afsluiten krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te krijgen. 

Inschrijven uiterlijk op ZONDAG 13 APRIL via de jeugdwebsite. Nadien krijgt u een bevestigingsmail. Een week voor de stage komt er een uitgebreide infobrochure online.

Meer info:  

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje