Op teambuilding bij de bakker

Op teambuilding bij de bakker Op teambuilding bij de bakker

Het broodje van Eendracht Aalst is gebakken. Letterlijk alvast, want de spelers van de A-kern toonden zich dinsdagavond haast volleerde bakkers, tijdens een leuke teambuildingactiviteit.

Bij bakkerij Sint-Anna in
Zottegem, trouwe sponsor van S.C. Eendracht Aalst, werd de spelersgroep opgesplitst in twee teams: de ‘jongeren’ versus de ‘anciens’. Elke groep kreeg drie opdrachten uit te voeren, onder begeleiding van bakker Bart en zijn
medewerkers. En de sfeer zat er van in het begin goed in.

Als eerste opdracht maakten de spelers vlechten van sandwichdeeg. Sommigen bleken duidelijk over verborgen bakkerstalenten te beschikken. Stavros Glouftsis slaagde er
zelfs in een heus brood te fabriceren. En aan het eind van de avond kon iedereen zijn zelfgebakken luxebrood mee naar huis nemen.

In de chocolaterie maakte iedereen als tweede opdracht een chocolade sierstuk met als thema
‘voetbal’. Gepersonaliseerd dan nog, want elke speler schreef ook zijn naam in chocolade. De échte bakkers waren meer dan tevreden over de geleverde creaties.

Op het eind kwamen beide spelersgroepen als derde opdracht tegen
mekaar uit: om ter snelst moest op de bakkerstafel “AALST” gevormd worden in chocoladekogels. De gedreven jongere spelers deden er alles aan om te winnen, maar moesten uiteindelijk toch het onderspit delven tegen de ‘anciens’.

Tussendoor toonden ook de échte bakkers van Sint-Anna hun kunnen. De spelers gaven hun ogen goed de kost toen de bakkers een demonstratie gaven van hun creatief werk met chocolade en marsepein. En als afsluiter kreeg de
spelersgroep een grote taart mét een erin verwerkte ploegfoto cadeau van bakker Bart. Het was coach Bart van Renterghem die de taart mocht aansnijden, waarna iedereen het zich goed liet smaken.

Foto’s: Kenneth Demaret

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje