Partner aan het woord: Gerrit Rombaut

De volgende partner die we graag in de kijker plaatsen ligt voor de hand: Plastiek Hofstade. Het webteam had voor deze reeks een leuk gesprek met zaakvoerder Gerrit Rombaut, ondertussen al de derde generatie van dit Aalsterse bouwbedrijf.

Grootvader

Het bedrijf Plastiek Hofstade werd opgericht in 1958 door de opa van Gerrit. “Zoals de naam van de firma het laat vermoeden is mijn grootvader in de jaren vijftig begonnen met kunststoffen voor de bouwsector. Maar in de loop der jaren werd het productengamma flink uitgebreid en gedifferentieerd: veluxramen, roofing, dakgoten en ook allerhande metalen materialen in zink, aluminium en staal. De naam van ons bedrijf dekt dus eigenlijk de lading niet meer. We zijn sinds de oprichting stelselmatig gegroeid en hebben momenteel 26 medewerkers in dienst.”

40 jaar sponsor!

Gerrit is met al zijn vezels verbonden aan Eendracht Aalst. “We sponsoren al sinds 1980. Dat is klein begonnen, namelijk met één reclamepaneel dat 5.000 of 10.000 Belgische frank kostte, ik weet het niet meer precies. Ik herinner mij wel nog dat het gemaakt werd door een echte reclameschilder, ondertussen een uitgestorven beroep. In die 40 jaar heb ik zelden een thuismatch gemist. De mooiste herinneringen bewaar ik aan die 2 Europese thuismatchen, tegen Levski Sofia en AS Roma. En de topperiode van midden en eind de jaren ’90 is en blijft natuurlijk onvergetelijk. Hopelijk komen die mooie jaren ooit nog eens terug.”

Als familie

De familie Rombaut is ook een vaste klant in ons clubrestaurant. “Dat is echt een traditie geworden, waar we enorm naar uitkijken. We hebben een vaste groep van familieleden en vrienden. Het voetbal op zich blijft natuurlijk belangrijk, maar de veertiendaagse samenkomst met de vriendengroep, dat zou ik voor geen goud willen missen. De club is echt een deel van mijn familie geworden, hé. Hopelijk is die coronacrisis snel voorbij zodat we de draad terug kunnen oppikken.”

We hopen het samen met Gerrit en met allen die onze geliefde club een warm hart toedragen. Iendracht veroit!

Neem zeker een kijkje op: plastiekhofstade.shop

fdh

>>> Nog tot en met morgen SUPERKOOPJES in onze fanshop!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje