Partner aan het woord: Marc Bosmans

Voor de volgende partner die we graag in de spotlight plaatsen trekken we naar onze Aalsterse Grote Markt, waar Juwelier Bosmans gelegen is.

Vestigingen in Aalst en Halle

Marc Bosmans is afkomstig uit Galmaarden, een klein dorp op de grens van het Pajottenland en de Denderstreek. “Ik ben in 1992 begonnen met een kleine winkel in Halle. De zaken gingen goed en vier jaar later opende ik er een tweede winkel om te kunnen differentiëren tussen het middenklasse- en luxesegment. Er kwam nog een winkel bij in Halle en in 2013 verlegde ik mijn actieterrein naar Aalst met een vierde vestiging. Ondertussen waren de kinderen ook ingestapt en kochten we een pand van 750 vierkante meter in Halle, waarin we de activiteiten van de 3 winkels daar konden concentreren. Mijn kinderen en ex-vrouw runnen nu Halle, ikzelf Aalst. We hebben ook in totaal een 12-tal werknemers in dienst.”

Netwerken

Bosmans werd als partner van Eendracht Aalst aangetrokken door voorzitter Le Juste. “Ik ken Patrick al ettelijke jaren en 3 jaar geleden vroeg hij me om eens naar het voetbal te komen kijken. Ik was onmiddellijk gecharmeerd door de leuke sfeer en de spanning die telkens rond de wedstrijden hangt. Als je dat dan kunt combineren met een lekker etentje met vrienden en kennissen, dan is dat mooi meegenomen. En het netwerken speelt daar ook een belangrijke rol in.”

Hogerop mikken

Aangezien Marc nog niet erg lang verbonden is aan de club, is zijn palet aan herinneringen nog vrij beperkt. “De promotie in 2017 en het feestje achteraf zal me wel mijn leven lang bijblijven. Maar we hebben onze plaats in de hoogste amateurliga jammer genoeg niet kunnen vasthouden. Toch ben ik ervan overtuigd dat we met de huidige kern weer hogerop kunnen mikken. Ik vind het prachtig dat we aan onze jonge spelers de kans geven om zich te bewijzen. En de aanstelling van Carl De Geyseleer tot T1 vind ik ook een goede zaak. Hij is een kind van het huis en ik zie het als een voordeel dat hij onze spelers reeds door en door kent. Ik hoop dat hij er een goed geheel van kan smeden, dat wat beter spel op de mat legt dan de voorbije seizoenen.”

Corona

Het hoeft geen betoog dat in economisch moeilijke tijden een luxeproduct het eerste is dat in de klappen deelt. “Tijdens de eerste lockdown viel de schade nog mee, maar vanaf de tweede zagen we onze omzetten toch sterk teruglopen. Maar er is nu zicht aan het einde van de tunnel. Ik snak ernaar dat alles weer normaal wordt, zowel in de economie als in het voetbalstadion. Ik draag Eendracht Aalst een warm hart toe.”

We bedanken Marc Bosmans van harte voor zijn steun aan Eendracht Aalst. Supporters met trouwplannen weten waar naartoe!

Iendracht veroit!

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje