Partner aan het woord: Thijs De Quick

www.buroproject.be

In de reeks waarin we onze partners graag in de kijker plaatsen, valt de eer ditmaal te beurt aan Thijs De Quick van Buro Project uit Erembodegem.

Jubileum

Buro Project viert binnenkort zijn twintigste verjaardag, want het werd in 2002 opgericht. “We begonnen 2 decennia geleden inderdaad met los meubilair, maar geleidelijk aan evolueerden wij naar totaalprojecten voor kantoorinrichting. Momenteel zorgen we – van A tot Z – voor alles wat kan bijdragen tot een inspirerende werkomgeving: meubilair, vloeren, wanden, plafonds, verlichting, akoestiek, …”

In Erembodegem en Knokke

Buro Project is een succesverhaal gebaseerd op gedurfd ondernemerschap en hard werk. “We hebben ondertussen ook een vestiging in Knokke en bieden tewerkstelling aan een 30-tal mensen. Het kloppend hart van de onderneming is de afdeling van interieurarchitecten die zorgen voor het design, de concepten en de sferen. Daarnaast heb je de sales en de backoffice. En dan is er vanzelfsprekend ons team van technici. Daarvoor doen we een beroep op een logistieke partner die zorgt voor alle leveringen en plaatsingen. Ikzelf houd me – naast de coördinatie – vooral bezig met business relations en de financiële kant van de zaak.”

Draad weer opgepikt

Thijs was als echte “ajoin” al van in z’n kinderjaren supporter van Eendracht Aalst. “Ik heb de gouden periode met Ceulemans en De Bilde bewust meegemaakt, want ik kwam toen bijna elke thuismatch kijken. Die vierde plaats in Eerste Klasse is nog steeds iets waar de club fier mag op zijn. Zelfs na het faillissement ben ik de club trouw gebleven, want ik was ook al sponsor van 2002 tot 2006. Maar je weet hoe dat gaat in het leven met een gezin en een carrière. De relatie met de club is toen een beetje verwaterd. Tot vorig jaar! Ik heb goede contacten met voorzitter Patrick Le Juste en zijn vrouw Vera. Hij heeft me opnieuw bij de club betrokken, een beslissing waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Ook Thijs wil snel terug promoveren en Den Iendracht zo hoog mogelijk zien spelen. We zetten ons aal achter ons ploeg en danken Buro Project van harte voor de steun aan onze club.

www.buroproject.be

fdh

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje